Bemutatkozás

A Piktor Video több, mint 10 éve foglalkozik filmgyártással, videós összeállítások és különféle televíziós műsorok készítésével. Kollégáink több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

Filmjeink

Készítünk referencia filmet, pr filmet, oktatófilmet, magazin műsort, reklám filmet, riportot, interjút, foglalkozunk eseményrögzítéssel (több kamerával is), vágással, hangalámondással és szövegírással.
Műfaji meghatározások.

Filmjeink a kor technikai igényeinek megfelelően különleges képi megoldásokat is tartalmaznak, pld. kamera stabilizátorral, sliderrel felvett snitteket, time-laps-et, stb. Vállaljuk animációk szerkesztését, valamint légi felvételek készítését drónnal, vagy repülőgéppel, illetve víz alatti forgatást is.
A filmkészítés folyamata.

Narrátorok

Munkáink során profi narrátorokkal dolgozunk együtt, köztük színészekkel, rádiós bemondókkal.

Zenék

A filmekben felhasznált zenéket a Sonoton zenetárából válogatjuk.

Partnereink

Partnereink között a nagyvállalatok, gyárak mellett a kisebb vállalkozások, egyesületek, szervezetek és magánszemélyek is megtalálhatók. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink évek óta visszatérnek hozzánk.

 

A Piktor Video a győri székhelyű Piktor cégcsoport egyik üzletága. A Piktor cégcsoport egy főként Nyugat Magyarországon tevékenykedő vállalkozás, amely elsősorban a festék kereskedelemben érdekelt. A Piktor Video üzletág - családi kapcsolatok révén – 2007-ben jött létre a cégcsoporton belül. A Piktor Kft. biztos gazdasági hátteret jelent a filmkészítő team számára is.

Vissza